O nama

Immowelt group, a tako i Digitalni klik d.o.o., član je grupacije Axel Springer, najveće digitalne izdavačke kuće u Europi

O nama

Tvrtka Digitalni klik d.o.o. smještena je u Zagrebu, a u većinskom je vlasništvu njemačke grupacije Immowelt group, sa sjedištem u njemačkom gradu Nurnbergu.
Grupaciji pripadaju i tvrtke Moving Auction GmbH & Co. KG KG, Immosolve GmbH. Immowelt group, a tako i Digitalni klik d.o.o., član je grupacije Axel Springer, najveće digitalne izdavačke kuće u Europi, s portfeljem brojnih news brandova kao što su Rolling Stone, Business Insider, Bild, Die Welt.
Grupacija uključuje i immowelt.de i immonet.de - dva od tri najveća njemačka portala za nekretnine, kao i portale umzugsauktion.de i bauen.de, te hrvatski oglasnik za nekretnine Crozilla.com. Druga osnovna djelatnost Immowelt grupe je izrada specijaliziranog softvera za tržište nekretnina.

Impressum

Digitalni klik d.o.o.
Ulica kneza Branimira 24; 10040 Zagreb
Tel. +385 1 78 88 350
e-mail: info@digitalniklik.hr
MBS: 080731711
MB: 2650916
OIB (VAT ID): HR 17062178127
Sud upisa u registar: Trgovački sud u Zagrebu, Tt-10/5495-4
Transakcijski račun (IBAN): HR572402006-1100576037, račun otvoren kod Erste&Steiermärkische Bank d.d.
Temeljni kapital: 50.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti
Član uprave društva: Ante Tabak

Misija

Misija kojoj smo predani je biti oslonac i pouzdan partner u oglašavanju i izradi poslovnih rješenja našim korisnicima, odnosno svim sudionicima na tržištu nekretnina. Bitan segment našeg poslovanja kao i odraz naših postignuća temelje se na europskim tržištima pri poslovanju u domeni IT sektora, stoga smo predani izradi kvalitetnih računalnih proizvoda i aplikacija za naše inozemne partnere. Veliku ulogu u ostvarenju naših ciljeva imaju naši djelatnici koji, svojim znanjem i sposobnostima, daju velik doprinos našem razvoju. Upravo su naši djelatnici temelj našeg uspjeha, a kako bismo doprinijeli njihovom napretku kontinuirano ulažemo u njihovu daljnju edukaciju u usko vezanim područjima, prema individualnim željama i potrebama.

Vizija

Želimo biti pouzdan partner svim svojim korisnicima te ostati tvrtka koje kontinuirano raste i razvija se, ali i postati prvi izbor pri odabiru rješenja za oglašavanje nekretnina na domaćem i stranom tržištu. Na inozemnom tržištu, gdje svoju poziciju razvijamo uz bok svojim poslovnim partnerima želimo biti standard, mjerilo kvalitete i profesionalnosti. Želimo biti prepoznati kao poželjni poslodavci svim budućim zaposlenicima, a pritom nam je cilj, kroz individualno educiranje, usavršavanje i certificiranje, osigurati im ostvarenje njihovih punih profesionalnih potencijala.

10

godina iskustva digitalnog klika

600

immowelt djelatnika

1991.

godine osnovan immowelt

2014.

digitalni klik postaje dio immowelt group

Rad u internacionalnoj tvrtki bio je prvi motiv mog dolaska u Digitalni klik. Osim super kolega i pozitivnog radnog okruženja, među prednosti rada ovdje izdvojio bih i mogućnost usavršavanja i napredovanja bez obzira na duljinu radnog staža u ovoj tvrtki."

Matija Katadžić

Pozicija Software QA Engineer u Digitalnom Kliku izvrsna je jer omogućuje uvod u programiranje za osobe čija obrazovna pozadina kao temelj nema iskljičivo IT. Učenje uz kolege iz tima omogućuje uvjete za napredak i razvijanje znanja i vještina."

Luka Vugdelija

MODERNI PROSTORI

Naš moderno uređen ured u Zagrebu s ukupno 550 m2 daje dovoljno prostora za svakog pojedinca.

DOBRO DRUŠTVO

Činimo sve da se svaki pojedinac osjeća dobro na radnome mjestu.

MOBILNOST

U našim uredima ima dovoljno mjesta za sigurno parkiranje Vaših romobila i bicikala